Aanbieding Ford E-Transit

Een jaar gratis toegang tot de volgende diensten:

    ✓ Het BlueOval Laadnetwerk – Toegang tot meer dan 300.000 publieke laadpunten in heel Europa1. Plus, Ford Charge Assist - Identificeer en lokaliseer publieke laadpunten met behulp van het Ford SYNC-scherm en laad je voertuig op.

    ✓ Ford Pro E-Telematics – Meldingen over de voertuigstatus, laadstatus, actieradius, diefstal en nog veel meer2,6.

    ✓ Cloud Connected Navigation6 – het Ford SYNC-scherm biedt realtime verkeersinformatie en omleidingen, draadloze kaartupdates en waarschuwingen voor gevaren.

 

FORD PRO E-TELEMATICS

Ford Pro E-Telematics2,6 geeft je de middelen om de productiviteit van je vloot te maximaliseren en de bedrijfskosten ervan te optimaliseren. Met scores voor het rijgedrag en coaching in voertuigen3 kun je eenvoudig rijgedrag verbeteren.

Je kunt ook de locatie, laadstatus en actieradius van elk voertuig op een actuele kaart bekijken. En met voertuigbeveiliging word je op de hoogte gesteld wanneer er diefstal of ongeoorloofd gebruik van je voertuigen wordt vastgesteld.

 

Meer informatie over Ford Pro™ E-Telematics

 

Ford Pro™ E-Telematics software displayed on monitor screen
Man charging E-Transit side view

OPLADEN VAN VLOTEN

Met één jaar gratis toegang tot het BlueOval-laadnetwerk hebben je E-Transits toegang tot meer dan 300.000 laadpunten in heel Europa1.

Met Ford Charge Assist kunnen chauffeurs eenvoudig publieke laadpunten vinden, de beschikbaarheid controleren en de tarieven bekijken. Vervolgens kunnen je chauffeurs eenvoudig hun RFID-autosleutel scannen of hun SYNC 4-scherm gebruiken om te beginnen met opladen. En om je het leven te vergemakkelijken, ontvang je één maandelijkse factuur, aangevuld met services voor fraudebeheer om je te laten weten of een reeds uitgeschreven voertuig probeert op je account op te laden.

THUIS OPLADEN

Neem contact op met een Ford Charging Specialist om je Ford Connected Wallbox-aansluiting5 te regelen via evcharge@ford.com.

Zo kun je thuis moeiteloos opladen. Je kunt controleren of je vloot klaar is voor de volgende dag, met meldingen op afstand om te bevestigen dat een voertuig is aangesloten. Je chauffeurs kunnen de gewenste vertrektijden en voorklimatisering instellen. Zo warmt de cabine op terwijl je voertuig op het stroomnet is aangesloten. Hierdoor kun je meer accuvermogen gebruiken om te rijden. Bovendien maakt het rapporteren van onkostenvergoedingen het voor jou eenvoudig om je uitgaven onder controle te houden.

Ford E-Transit parked on house drive
Ford Connected Navigation displayed on monitor screen

VERBONDEN NAVIGATIE

Verbonden navigatie6,7 vergemakkelijkt het plannen van elke rit met de E-Transit8. Met nauwkeurige kaarten, interessante locaties en weerupdates is het eenvoudig om de hele werkdag te plannen, inclusief locaties voor opladen en parkeren. Dankzij het realtime herberekenen van de route bij druk verkeer, wordt de dag wat makkelijker.

 

Vraag om te worden teruggebeld

 

 • 1Er worden kosten in rekening gebracht.

  2Ford Pro Telematics is compatibel met de voertuigen van de meeste fabrikanten, maar de productfuncties kunnen verschillen. Abonnementskosten zijn van toepassing na 1 jaar.

  3Coaching in het voertuig is beschikbaar voor Ford-voertuigen met SYNC 4 en SYNC 3 die zijn bijgewerkt met de nieuwste software-updates.

  4Na het eerste jaar kost het abonnement op het BlueOval-laadnetwerk €2.99 per maand per voertuig.

  5Er worden kosten aangerekend voor de Ford Connected Wallbox en de installatie ervan.

  6Schermen kunnen verschillen.

  7Na jaar 1 kost het Connected Navigation-abonnement €3 per maand per voertuig.

  8Standaard op alle E-Transit Trend versies en niet-elektrische Transit Limited. Optioneel op alle andere versies.

Top