Blue Ford Transit by shipping containers

Ford Pro Telematics

Ford Pro Telematics helpt je je wagenpark efficiënter te beheren. Met een reeks productiviteitstools, waarschuwingen en voertuiginzichten kun je de prestaties van je voertuigen monitoren, bijhouden waar ze naartoe gaan, hoe ze worden gebruikt en of ze in goede staat zijn.

 

Vraag om te worden teruggebeld

Uptime- en productiviteitstools.

✓ Proactieve voertuigmeldingen

✓ Configureerbare servicemeldingen

✓ Beheer reparatieprocedures

Inzichten in efficiëntie en effectiviteit.

✓ Slimme dashboards

✓ Oplossingen gericht op wagenparkbehoeften

✓ Besteed minder tijd aan het beheren van je voertuigen

Eenvoudig te gebruiken. Eenvoudig te implementeren.

✓ Naadloze voertuigintegratie

✓ Intuïtieve en eenvoudig te gebruiken interface

✓ Configureerbaar voor al je behoeften

Ford Pro™ Telematics Fleet vehicle summary diagram

Beheer je hele fleet

Met onze compatibele plug-inmodem kun je Ford Pro Telematics-oplossingen integreren binnen je hele bedrijf. Dit geldt ook voor oudere Ford-modellen zonder ingebouwde modem en andere voertuigen in je fleet die niet van Ford zijn.

 

Ontdek of jouw voertuigen compatibel zijn met onze plug-inmodem >

 

 

 

Inzichten in elektrische voertuigen

Ford Pro Telematics1 geeft je de middelen om je wagenpark met elektrische voertuigen van Ford te beheren. Dankzij verbeterde inzichten en meldingen kun je de locaties, laadstatus en kosten opvolgen. Je kunt de resterende actieradius van een voertuig live op een kaart bekijken en chauffeurs de informatie geven die ze nodig hebben om hun werk efficiënter uit te voeren. Met statusmonitoring zorg je ervoor dat elk voertuig goed wordt onderhouden, in optimale staat verkeert en klaar is voor gebruik, waardoor het gemakkelijker wordt voor je bedrijf om op koers te blijven.

Ford Pro™ Telematics displaying Ford E-Transit vehicle details on monitor screen
Smartphone with Ford Pro™ Telematics drive app on display

Blijf altijd op de hoogte

We hebben ook een Ford Pro Telematics Drive-app, een aanvullende oplossing waarmee bestuurders zichzelf kunnen koppelen aan een voertuig in je fleet. Bestuurders verstrekken tijdige informatie over de verkeersgeschiktheid van dat voertuig aan de wagenparkbeheerder, door voertuigchecklists in te vullen of door eventuele onderhoudsproblemen te melden, allemaal via de app.

In-Vehicle Coaching

Gebruik Ford Pro Telematics om je chauffeurs te coachen2 en hun rijprestaties te verbeteren. Stel parameters in zodat ze mondelinge instructies in het voertuig ontvangen als de motor te lang stationair draait of als het systeem onveilige rijpraktijken detecteert, zoals hard remmen of snel accelereren. Je team opleiden om efficiënter te rijden kan helpen om de onderhoudskosten te verlagen, het energieverbruik te optimaliseren en de beschikbaarheid van voertuigen te maximaliseren.

Ford Pro™ Telematics Coaching Dashboard displayed on monitor screen
Two people holding crowbars

Bescherm je wagenpark

Met Ford Pro Telematics1  kun je je wagenpark eenvoudig beveiligen met een beveiligingsmelding. Ontvang realtime meldingen wanneer het systeem diefstal of ongeoorloofd gebruik detecteert. Je ontvangt ook een melding als je voertuig wordt gestart of deuren binnen een bepaalde periode worden geopend.

Belangrijkste voordelen

Ford Map Icon

Verbeter het gebruik van bedrijfsmiddelen

Monitor de voertuigen in je wagenpark met GPS-tracking en geofencing. Als je altijd precies weet waar alle voertuigen zijn, kun je identificeren welke bestuurder het dichtst bij de volgende bestemming is, beter plannen en het maximale uit je team halen.

Ford Vehicle Availability Icon

Maximaliseer de beschikbaarheid van je voertuig

Je kunt proactieve meldingen en voertuigstatusmeldingen ontvangen, zodat je vooruit kunt plannen en voorop kunt blijven.  Proceduretools helpen je om onderhoud ruim van tevoren in te plannen, dure en onverwachte reparaties te vermijden en de verstoring van je bedrijf te verminderen.

Ford Fuel Icon

Optimaliseer je gebruikskosten

Het minimaliseren van verspilling is cruciaal voor elk bedrijf. Je kunt het brandstofverbruik van al je voertuigen bijhouden en niet alleen punten van verspilling identificeren, maar ook achterhalen wat de oorzaak is. Dit stelt je in staat om de efficiëntie te verbeteren en kan je helpen geld te besparen tijdens de levensduur van je voertuigen.

Ford Protect Icon

Bescherm je vloot

Beheer elke dag je vloot en de naleving van de regels door bestuurders. Je kunt verschillende soorten meldingen ontvangen, waaronder een herinnering aan de volgende onderhoudsbeurt of een waarschuwing als een bestuurder zijn gordel niet om heeft. Dit helpt je snel te handelen en je personeel, voertuigen en bedrijf te beschermen.

Ford Environment Icon

Denk aan het milieu

Het Ford-assortiment van hybride en elektrische voertuigen ontwikkelt en groeit snel. Tegelijkertijd evolueren onze telematica-oplossingen om je te helpen de voordelen van een elektrisch wagenpark te maximaliseren.

Ford Driver Behaviour Icon

Verbeter het gedrag van bestuurders

Je bestuurders spelen een belangrijke rol in je bedrijf.  Ford Pro Telematics biedt waardevolle inzichten in het gedrag van bestuurders en informeert je over coachingmogelijkheden om de efficiëntie te verhogen, verspilling te verminderen en naleving te verbeteren.

Ontdek wat Ford Pro Telematics voor jouw bedrijf kan betekenen

 

Registreer je interesse

  • 1Ford Pro Telematics is compatibel met de meeste voertuigen van fabrikanten, maar de productfuncties kunnen verschillen. 

    2In-Vehicle Coaching is beschikbaar op Ford-voertuigen met SYNC 4 en SYNC 3, met de nieuwste software-updates.

Top