Silver Ford Transit van with Telematic icons in the background

Ford Pro Telematics Essentials

Eenvoudige, gratis fleetcontrole

In elk nieuw bedrijfsvoertuig van Ford staat een schat aan krachtige gegevens klaar om wagenparkbeheerders te helpen de uptime te maximaliseren.

Ford Pro Telematics Essentials is een gratis webgebaseerde tool voor wagenparkbeheerders dat inzicht biedt in gegevens over fleet telematica.

De tool is ontworpen voor wagenparken met meer dan vijf voertuigen. De intuïtieve interface toont de status van je verbonden Ford-voertuigen en geeft live meldingen weer als je actie moet ondernemen. Zo kun je effectiever plannen, stilstand minimaliseren en de levensduur van je wagenpark verlengen.

En met de inbegrepen toegang tot FORDLiive kun je ook gegevens rechtstreeks met je verdeler delen voor slimmere, snellere reparaties.

Ford Pro™ Telematics Essentials video

Gratis en verbonden

✓ Alleen de basisfuncties, geen kosten

✓ Beheer middelgrote tot grote fleets

✓ Beschikbaar voor voertuigen met een FordPass Connect-modem

Krijg gegevens over de staat van het voertuig

✓ Ontvang live meldingen over de staat van het voertuig

✓ Bekijk in realtime de voertuigstatus

✓ Beheer reparatieprocedures

Verbinden met FORDLiive

✓ Verbind met het uptimesysteem van Ford

✓ Deel gegevens met je verdeler

✓ Snellere, slimmere reparaties

VOERTUIGSTATUSGEGEVENS

Houd je wagenpark draaiende met live gegevens over de staat van je voertuigen. Van diagnostische codes van de fabrikant met aanbevolen acties en terugroepinformatie tot aangepaste onderhoudsschema's op basis van de levensduur van de olie, de motoruren, en de kilometerstand. Als het op het dashboard van de bestuurder staat, staat het ook in Ford Pro Telematics Essentials. Je wordt dus gewaarschuwd voor aandachtspunten voordat ze problemen worden.

Schermafbeeldingen kunnen verschillen.

Ford Pro™ Telematics Vehicle Health software displayed on a computer
FordLiive Technician working at a computer

VERBONDEN UPTIMESYSTEEM FORDLIIVE

Ford Pro Telematics Essentials verbind je met FORDLiive, een dienstenpakket dat is ontworpen om de uptime van je bedrijfsvoertuig te maximaliseren. Als je hiervoor toestemming geeft, kan je Ford Erkend Hersteller de gegevens over de staat van je voertuig bekijken via een slimme diagnose. Dit betekent dat je verdeler al een diagnose kan stellen, de onderdelen alvast kan bestellen en ander eventueel onderhoud kan aangeven voordat je voertuig de werkplaats bereikt. Zo kan hij samen met jou het beste tijdschema bepalen om je bedrijf draaiende te houden.

 

Meer informatie

BEKIJK WAT DE VERSCHILLEN ZIJN MET DE VOLLEDIGE FORD PRO TELEMATICS

Bekijk de verschillen tussen Ford Pro Telematics Essentials en de volledige Ford Pro Telematics.

Ford Pro™ Telematics Essentials comparison table

Ontdek wat Ford Pro Telematics Essentials voor jouw bedrijf kan betekenen.

 

Registreer je interesse

 

De volledige Ford Pro Telematics is compatibel met voertuigen van de meeste fabrikanten, maar de productfuncties kunnen variëren.

Ford Pro Telematics Essentials is alleen verkrijgbaar voor Ford-voertuigen met een geactiveerde FordPass Connect-modem. Alleen voor professionelen. De algemene voorwaarden van Ford Pro Fleet Management en Ford Pro Software zijn van toepassing. Schermafbeeldingen kunnen verschillen.

Top